Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ταλιατέλες ογκρατέν με ζαμπόν και τυρί !!!

Ιουλ 08:37
Ταλιατέλες ογκρατέν με ζαμπόν και τυρί
 
Ταλιατέλες ογκρατέν με ζαμπόν και τυρί
Γρήγορη, νόστιμη και ελαφριά καλοκαιρινή συνταγή.

Υλικά

500 γρ. ταλιατέλες

300 γρ. ζαμπόν βραστό ψιλοκομμένο

200 γρ. κασέρι τριμμένο

200 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη

300 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια

1 φλ. τσαγιού φρέσκο γάλα

αλάτι - πιπέρι


Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα βάζουμε σε λαδωμένο πυρίμαχο μακρόστενο σκεύος.

Ρίχνουμε από πάνω το ζαμπόν τα τυριά και τα ανακατεύουμε. Αραιώνουμε το τυρί κρέμα με το γάλα αλατοπιπερώνουμε και το περιχύνουμε πάνω από τις ταλατέλες.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 25 - 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: