Τι χρειαζόμαστε:
Πώς το κάνουμε:
- Ξεκοκαλίζουμε προσεχτικά το μπακαλιάρο, κάνοντας το κρέας του μικρά κομματάκια.
- Χτυπάμε τα αυγά.
- Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα.
- Κάνουμε το αλεύρι με το νερό έναν πηχτό χυλό.
- Ρίχνουμε στο χυλό τα αυγά, τα κομματάκια μπακαλιάρου,το πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε το λάδι να κάψει.
- Ρίχνουμε μία μία κουταλιά από το μείγμα στο καυτό λάδι.
- Τηγανίζουμε μέχρι οι κροκέτες πάρουν ένα χρυσό χρώμα και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Τηγανίστε σε ελαιόλαδο και σερβίρετε με σκορδαλιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου