Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Βγες ραντεβού με ένα κορίτσι

Βγες ραντεβού με ένα κορίτσι ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.

Βγες ραντεβού με ένα κορίτσι, όπως έκανες στα είκοσι, τότε που την έβλεπες μέσα στο μπαρ με φόντο τους καπνούς και τον κόσμο που γύρω της θόλωνε και έψαχνες να βρεις τρόπους να την πλησιάσεις.
Βγες ραντεβού με ένα κορίτσι, χωρίς να το ψάξεις, χωρίς να ρωτήσεις τους κολλητούς σου, χωρίς να σε προβληματίσουν τα κοντά της μαλλιά.  Μόνο γιατί ανάβει ωραία το τσιγάρο, γιατί τα μάτια της χαμογελάνε όταν λέει ευχαριστώ, γιατί η φωνή της θα μπορούσε να είναι ο ήχος από το ξυπνητήρι σου.
Βγες ραντεβού με ένα κορίτσι χωρίς να το ξέρεις, χωρίς να υπολογίσεις πόσο χρονών είναι, χωρίς να ψάξεις κοινούς γνωστούς για να την κατατάξεις στην κατηγορία της χειραφετημένης, της απεγνωσμένης για γάμο ή της εύκολης.  Πλησίασέ τη επειδή θες να πάτε μαζί σινεμά, να φάτε ένα ανοιξιάτικο βράδυ σε μια πλατεία του κέντρου με φωτάκια στα δέντρα, να την κεράσεις ένα μοχίτο με καλαμάκι, να κάνετε έρωτα με μισάνοιχτο παράθυρο, επειδή θα ήθελες να της στείλεις μήνυμα στο κινητό μετά τα μεσάνυχτα και να σου απαντάει μέχρι το ξημέρωμα.
Μη σκεφτείς το μέλλον, σκέψου τη στιγμή.  Τη στιγμή που θα νιώσεις ότι ερωτεύτηκες όσο μικρή και αν είναι, τη στιγμή που θα την κρύψεις στην αγκαλιά σου και θα αισθανθείς σίγουρος, τη στιγμή που θα θελήσεις να πετάξεις μαζί της στο Παρίσι, τα λουλούδια που θα ήθελες να της πάρεις για να γλυκάνει, το πράσινο χρώμα που θα αγαπήσεις επειδή την ομορφαίνει.
Πήγαινε σπίτι της για να σε φροντίσει, κάλεσέ τη στο δικό σου για να δείτε dvd, μην υπόσχεσαι, μην την παραμυθιάζεις, μην της φτιάχνεις το σκηνικό, μην της φτιάχνεις το αύριο.  Δε θέλει πολλά τηλέφωνα, θέλει ωραίες μέρες, δε θέλει οικογένεια, θέλει σχέση για όσο κρατήσει με σεβασμό, δε θέλει πολυέξοδα βράδια, θέλει να είσαι εκεί.
Βγες ραντεβού με ένα κορίτσι, όπως παλιά.  Δείξε ότι τη γουστάρεις μέσα από την κοριτσοπαρέα, τόλμησε να εκφράσεις χωρίς λόγια ότι αυτή θέλεις, τη μία και μοναδική, όχι εκείνη που θα σου κάτσει χωρίς να φας απόρριψη, τονώνοντας τον εγωισμό σου, κάνοντας τη ζωή σου πιο εύκολη.
Βγες ραντεβού με ένα κορίτσι, και όταν όλο τελειώσει, φύγε σαν ένας άντρας.

πι.ες: Τα πραγματικά ωραία και inspirational κείμενα, τα βρίσκετε στα παρακάτω links:
http://www.lifo.gr/team/bookroom/28663
http://www.lifo.gr/team/bookroom/30208

πι.ες2: "Ακόμα καλύτερα, βγες με ένα κορίτσι που γράφει". ΄Τί επίλογος θεέ μου ;-)

Δεν υπάρχουν σχόλια: