Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Πρώτο Ραντεβού-Κι αν δεν σου κάτσει;

Ημερομηνία: 14:14 17/08

Πρώτο Ραντεβού-Κι αν δεν σου κάτσει;

Βαθμολογία Συγγραφέα
1 2 3 4 5
Βαθμολογία (8/10)
Τον κοιτάς, σε κοιτάει, τον ξανακοιτάς, σε ξανακοιτάει, πλησιάζεστε, μιλάτε. Κάπως έτσι κανονίζετε το «πρώτο ραντεβού».
Εμείς οι γυναίκες(και οι άντρες πιστεύω) δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτό, γιατί από εκεί λίγο- πολύ θα καταλάβουμε αν ταιριάζουμε με τον άλλο, αν υπάρχει χημεία και γενικά είναι ένα πρώτο τεστ (γνωριμίας). Θεωρούμε δηλαδή ότι είναι καθοριστικό και αναλόγως πράττουμε, είτε κόβοντας λάσπη, είτε προχωρώντας στα επόμενα ακόμα πιο καθοριστικά ραντεβού.
Τι γίνετε όμως όταν το πρώτο μας ραντεβού, για το οποίο έχουμε ειδοποιήσει όλους μας τους φίλους λες και είναι το γεγονός της χρονιάς, και έχουμε αφιερώσει μέρες για να επιλέξουμε από ρούχα μέχρι την κατάλληλη λακ (ώστε να μην φριζάρει το μαλλί), καταλήγει σε πλήρη αποτυχία;
Καταρχή ψυχραιμία. Κατά δεύτερον πάλι ψυχραιμία διότι αυτά συμβαίνουν. Επειδή όμως των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, προνοούμε για κάθε ενδεχόμενο! Τι εννοώ; Με τις παρακάτω ιδέες μπορείτε να ξεφύγετε από το ραντεβού-ναυάγιο…
1) Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τον ξενερώσουμε, είτε κάνοντας τον καραγκιόζη, είτε τον μουγκο-Θόδωρο ανοίγοντας το στόμα μας ανά 10 λεπτά! Ε θα το πάρει το μήνυμα! (Προσοχή όμως εδώ γιατί αν ο τύπος ανήκει στην κατηγορία των ανδρών που θέλουν τη γυναίκα-Σεφερλή ή τη γυναίκα-μυστήριο θα έχουμε τ’αντίθετα αποτελέσματα!)
2) Προφασιζόμαστε πονοκέφαλο, πονόδοντο, πονόκοιλο, ότι μας πονάει το γόνατο, η ωλένη, το δάχτυλο τέλοσπάντων και πρέπει αμέσως να επιστρέψουμε σπίτι!
3) Όλως τυχαίως ξεχάσαμε τα γενέθλια του κολλητού μας ο οποίος αν δεν είμαστε εμείς δεν μπορεί να σβήσει κεράκια!
4) Έχουμε πάντα stand by κάποια φίλη μας ώστε να μας πάρει τηλέφωνο και να παραστήσει την  θεία μας την  Ευτέρπη η οποία μένει στα Τουρκοβούνια και έπαθε λουμπάγκο. Σαν καλή ανηψιά πρέπει να τρέξουμε κοντά της!
5) Η παραπάνω φίλη μπορεί επίσης να πάρει τον ρόλο του γείτονα ο οποίος θα μας ειδοποιήσει πανικόβλητος ότι το σπίτι μας πλημμύρισε, πήρε φωτιά και άλλα τέτοια εύθυμα! (αυτό δεν το συνιστώ γιατί δεν πρέπει να προκαλούμε την τύχη μας)
6) Αφού έχουμε δείξει με κάθε τρόπο ότι βαρεθήκαμε, ότι νυστάξαμε, ότι κουραστήκαμε βρε αδερφέ αλλά ο τύπος δεν εννοεί να το καταλάβει, ε τότε πάμε δήθεν στο wc και το σκάμε τρέχοντας! Αν μας πάρει τηλέφωνο χρησιμοποιούμε ένα από τα παραπάνω! (η πιο ακραία λύση)

Να θυμάστε=Ένα τέλειο πρώτο ραντεβού μπορεί να οδηγήσει σε μια καταστροφική σχέση κι ένα καταστροφικό πρώτο ραντεβού σε μια τέλεια σχέση.

Τα Θετικά

Εύκολες και πραγματοποιήσιμες ιδέες-σωσίβια!(οκ μερικές από αυτές)

Τα Αρνητικά

Αν δεν είναι του χαρακτήρα μας να εφαρμόσουμε καποια ιδέα, περιμένουμε υπομονετικά να πέσει η αυλαία του ραντεβού.(ε πόση ώρα θα πάρει;)

Συμπέρασμα

Σκεφτόμαστε πολύ πριν κάνουμε κάτι γιατί δεν μετράει πάντα η πρώτη εντύπωση!Κι αν είναι ο έρωτας της ζωής μας;Να ξεφτυλιστούμε;Δεν λέει!

του/της Γιώτα Ρουμελιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: