Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ευερέθιστο Έντερο: Άμεση Οριστική Λύση

constipated_woman_bed_900

Υποφέρετε από:

Έχετε δοκιμάσει:

  • Φουσκώματα/Διατάσεις ακόμα και αν δεν έχετε φάει;
  • Δυσπεψία;
  • Δυσκοιλιότητα;
  • Αέρια;
  • Συνεχή ή διακοπτόμενο κοιλιακό πόνο;
  • Αίσθημα ατελούς κένωσης;
  • Αίσθημα μόνιμης ανάγκης για κένωση;
  • Γαστροσκόπηση;
  • Κολονοσκόπηση;
  • Σπασμολυτικά/Χαλαρωτικά/Καθαρτικά/Ηρεμιστικά Φάρμακα; (π.χ Ibutin/Spasmo-Apotel/Duspatalin κλπ)
  • Ομοιοπαθητική;
  • Γιόγκα;
  • Ψυχοθεραπεία;

Ό,τι κι αν έχετε ακούσει το ευερέθιστο έντερο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!

 
Για την απόλυτα ολοκληρωμένη επίλυση του προβλήματός σας   Επικοινωνήστε μαζί μας  τώρα!
 
Ησπαστική κολίτιδα δεν είναι διαταραχή χωρίς αιτία. Αν και μπορεί να σας έχουν πει ότι “πρέπει να ηρεμήσετε” ή ότι “συμβαίνει σε ορισμένους ανθρώπους” δεν είναι αυτή η αιτία που ταλαιπωρείστε. Η σπαστική κολίτιδα έχει σαφή βιοχημική αιτιοπαθολογία.
Όχι ΦάρμακαΤα φάρμακα που χρησιμοποιούνται προσπαθούν (συχνά χωρίς κανένα αποτέλεσμα όπως ίσως έχετε βιώσει) να αντιμετωπίσουν τον πόνο (δεν είναι η αιτία), τη φλεγμονή (δεν είναι η αιτία), τη διάρροια ή τη δυσκοιλιότητα (δεν είναι η αιτία), τα αέρια (δεν είναι η αιτία). Οι αιτίες όμως βρίσκονται στη βιοχημεία και τη φυσιολογία του εντέρου και είναι μπορεί μεταξύ άλλων να είναι:
industrial-food-cooking-300x225Βιομηχανική Διατροφή

Η σπαστική κολίτιδα είναι, σε ένα βασικό επίπεδο, αποτέλεσμα της πλήρους απομάκρυνσης από την προορισμένη για τον άνθρωπο διατροφή και τον τρόπο ζωής. Είναι αδιανόητο π.χ. να έχει προβλέψει η φύση τον απογαλακτισμό στην ηλικία των 4 ετών (η συγκέντρωση του ενζύμου λακτάση εκμηδενίζεται) και o άνθρωπος να συνεχίσει να καταναλώνει μία τροφή άχρηστη και φλεγμονώδη μέχρι να γεράσει (και πολλά άλλα για κρέας, δημητριακά, γευματικές συνήθειες, άγχος κλπ.). Φυσικά τα συντηρητικά τροφών, φυτοφάρμακα, βελτιωτικά εμφάνισης και γεύσης και γενετικά μεταλλαγμένες τροφές αποτελούν μέρος του προβλήματος.
Αλλεργιογόνες ΤροφέςΤροφική Υπερευαισθησία

Το φαινόμενο της τροφικής υπερευαισθησίας – ή δυσανεξίας όπως είναι πιο γνωστό – είναι ένα υπαρκτό κλινικό φαινόμενο παρά τις αντιρρήσεις κάποιων “ειδικών” (αν και πολλές μέθοδοι εργαστηριακής διάγνωσής του είναι όντως παντελώς άχρηστες). Είναι μια ιδιαίτερη ανοσολογική απόκριση του οργανισμού σε τροφικά αντιγόνα. Δηλαδή, για διάφορους λόγους, ο οργανισμός θεωρεί ξένο ένα τμήμα κάποιας τροφής που καταναλώνουμε και εξαπολύει επίθεση στο σημείο απορρόφησης ή και κάπου αλλού στο έντερο (φλεγμονή) ή ακόμα και σε γενικευμένο επίπεδο.
PancreasΕξωκρινής παγκρεατική ανεπάρκεια

Το πάγκρεας εκλύει ένζυμα ειδικά για τη διάσπαση τροφών (πρωτεάσες για πρωτεΐνες, αμυλάσες για υδατάνθρακες, λιπάσες για λίπη). Το πάγκρεας – όντας πολύ ευαίσθητος αδένας (και ειδικά σε άτομα που ζουν στην πόλη) – φθίνει με την ηλικία και όσο λιγότερο λειτουργεί τόσο εμφανίζονται εντερικά προβλήματα. Μάλιστα, αν υπάρχει καιοικογενειακό ιστορικό διαβήτη υπάρχει πολύ μεγαλύτερη συσχέτιση.
Υποχλωρυδρία και Χολική Βιομετατροπή

Το pH της τροφής που φτάνει στο λεπτό έντερο πρέπει να ρυθμίζεται αυστηρά αλλιώς προκαλεί διάταση και αέρια
Επίσης αν τα συμπτώματα επιδεινώνονται με λιπαρές τροφές, τότε κατά πάσα πιθανότητα, τα βακτήρια του εντέρου βιομετατρέπουν τα χολικά οξέα σε δευτερεύοντα αλλοιώνοντας τη σωστή τους διάσπαση και απορρόφηση.
Μικροβιακή ΧλωρίδαΔυσβίωση

Η χρόνια χρήση αντιβίωσης, η συνεχής έκθεση σε ορμόνες του στρες, η γέννηση με καισαρική και η δυτική διατροφή έχουν καταστρεπτικές συνέπειες για τη χλωρίδα του εντέρου ή οποία είναι πολύ περισσότερο από ένα πολύτιμο κομμάτι μίας σωστής και ευεργετικής πέψης. Η χλωρίδα του εντέρου επιτελεί έναν τεράστιο εύρος βιοχημικών καθηκόντων από παραγωγή σεροτονίνης και νευροδιαβιβαστική ρύθμιση ως απορρόφηση βιταμινών και επούλωση του εντερικού επιθηλίου.
EnzymeΕνζυμικές Ανισορροπίες

Ειδικά ένζυμα στο έντερο, όπως η β-γλυκουρονιδάση παίζουν σημαντικότατο ρόλο στην αφομοίωση και επαναπορρόφηση σημαντικών λιπαρών ουσιών, όπως η βιταμίνη D και διάφορες ορμόνες. Επίσης τα ένζυμα είναι υπεύθυνα για τη σωστή διάσπαση των τροφών στα απλά συστατικά τους, γεγονός που εγγυάται – εκτός από την σωστή τους απορρόφηση – και την ΜΗ ανοσολογική απάντηση του οργανισμού σε αυτά.
candida-cultureΥπερανάπτυξη Μυκήτων

Μύκητες όπως η Candida και το Geotrichum μπορούν να προκαλούν χρόνια εντερικά προβλήματα, ακόμη και σε πολύ μικρές συγκεντρώσεις, ενώ σε περιόδους άγχους ή ανοσοκαταστολής, τα επίπεδά τους πολλαπλασιάζονται επιτείνοντας τα συμπτώματα. Απαιτούν – αφού πρώτα προσδιοριστεί σωστά το ακριβές μέγεθος του προβλήματος – ειδικούς διατροφικούς περιορισμούς και ειδική συμπληρωματική (κάποιες φορές ακόμα και φαρμακευτική) αγωγή.
intestial-parasiteΠαρασιτική Λοίμωξη

Οι παρασιτικές λοιμώξεις έχουν ονομαστεί από κάποιους ειδικούςσύγχρονες επιδημίες. Οι στατιστικές δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές: Υπολογίζεται ότι πάνω από το 80% όλων των Αμερικανών (και 85% των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο) έχει κάποιας μορφής παρασιτική λοίμωξη, γεγονός που λαμβάνει ελάχιστη ή καμία προσοχή από την σημερινή ιατρική κοινότητα. Τα συμπτώματά τους είναι ποικίλα – από έναν έντονο κοιλιακό πόνο ως μια χρόνια κόπωση και η θεραπεία τους είναι διαβόητα δύσκολη.
Επιπλέον τα συμπτώματα μπορεί να επηρρεάζονται ισχυρά από ορμονικές διαταραχές, από μεταβολικές ανισορροπίες και από έτερες καταστάσεις όπως γενικευμένη τοξίκωσηανοσιακή κόπωση ή συστημική φλεγμονή.

Όλες αυτές οι καταστάσεις είναι σαφώς και ξεκάθαρα διαγιγνώσιμες και πλήρως θεραπευτικά επιλύσιμες!
 

Σας αφορούν άραγε αυτά; Ας δούμε… Μήπως τα παρακάτω σας …θυμίζουν κάτι;


IBS-cofactors
  • Έχετε λάβει αντιβίωση πολλές φορές στο παρελθόν;
  • Τα συμπτώματά σας είναι χειρότερα όταν αγχώνεστε;
  • Τα συμπτώματά σας επιδεινώνονται συγκεκριμένες μέρες του κύκλου
  • Τα εντερικά συμπτώματα συνοδεύονται και από καταθλιπτικά επεισόδια
  • Έχετε λάβει αντικαταθλιπτικό και είδατε βελτίωση ή επιδείνωση στα συμπτώματά σας;
  • Η εμφάνιση των συμπτωμάτων έγινε κατά το χρονικό διάστημα όπου συνέβη ένα από τα ακόλουθα: Κάποιο πολύ ισχυρό μετατραυματικό στρες, κάποιος εμβολιασμός, κάποια σοβαρή λοίμωξη;
  • Τα συμπτώματα επιδεινώνονται με την κατανάλωση ορισμένων τροφών;
Αν κάτι από όλα αυτά σας είναι …οδυνηρά γνώριμο, έχετε ήδη τουλάχιστον μία απάντηση στην βιοχημική σας ανισορροπία.


medical-professionalism-with-text

Τα Εργαστήρια Μοριακής Διατροφής διαθέτουν τεράστια κλινική πείρα στην αντιμετώπιση της συγκεκριμένης διαταραχής. Διαθέτουν επίσης όλα τα διαγνωστικά εργαλεία για την πλήρη και εν τω βάθει διερεύνηση όλων των πιθανών βιοχημικών αιτών που προκαλούν το πρόβλήμά σας.
Δεκάδες ασθενείς μας δηλώνουν ότι:
Συστάσεις
Είμαι ασυμπτωματική εδώ και ένα χρόνο τώρα. Πριν δεν μπορούσα να πάω στην δουλειά από τον πόνο κάποιες μέρες. Σας ευχαριστώ πολύ! Μου αλλάξατε τη ζωή!
Έχω μετανοιώσει που δεν ήρθα πρώτα σε εσάς και έχασα τόσα χρόνια χωρίς να βρίσκω καμία λύση
Πρώτη φορά κάποιος μου εξήγησε τόσο απλά και κατανοητά ποιες είναι οι πραγματικές αιτίες του προβλήματός μου
Για ποιο λόγο δεν με έχει ενημερώσει κανένας ότι υπάρχουν αυτές οι εξετάσεις;
customer-testimonials-additional
Είχα πάρει τόνους διαφορετικά προβιοτικά χωρίς αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως τελικά όλοι μου έλεγαν τα λάθος είδη και τον λάθος τρόπο λήψης…
Είχα 7 χρόνια να νιώσω τόσο άνετος κατά τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να πάω στην τουαλέτα!
thumbs-up
Είχα γυρίσει όπου μπορείς να φανταστείς χωρίς αποτέλεσμα. Όταν αποφάσισα να έλθω σε εσάς το έκανα περισσότερο για πλάκα παρά γιατί πίστευα ότι κάτι θα μπορούσε να αλλάξει. Η αρχική συνεδρία 1,5 ώρας (!) ήταν κάτι που δεν είχα ξαναβιώσει στη ζωή μου. Απίστευτη κατάρτιση και γνώση για την πάθησή μου. Σχεδόν νόμιζα ότι μαντεύατε με κάποιο τρόπο ό,τι είχα περάσει στην παιδική μου ηλικία. Δεν ήταν εύκολο για μένα να δώσω τα χρήματα αλλά αποφάσισα να κάνω το πλήρες πρωτόκολλο. Τα ευρήματα των εξετάσεων ήταν αποκαλυπτικά και το θεραπευτικό πρωτόκολλο είχε λύση για κάθε ένα από αυτά. Είμαι ασυμπτωματική εδώ και 6 μήνες και είναι λες και έχει αλλάξει η ζωή μου. Δεν έχω λόγια…
Τελικά κατάλαβα ότι κακώς πήρα τόσα αντικαταθλιπτικά, ενώ το πρόβλημα ήταν απλά εντερικό…
Δεν είχα ιδέα πόσα πράγματα που θεωρούσα δεδομένα ήταν απλά διαφημιστικά τρικ που κατέστρεφαν το έντερό μου
icon_check_mark_man
Τα πράγματα που έμαθα σε αυτή τη μιάμιση ώρα της συνεδρίας αξίζουν πολύ περισσότερο…
Βρήκα ξανά την αυτοπεποίθησή μου… ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται πόσο ενοχλητική μπορεί να είναι η σπαστική κολίτιδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: