Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

«Αμαρτωλά» ζυμαρικά με ζαμπόν και τυρί στο φούρνο σε 3 βήματα


«Αμαρτωλά» ζυμαρικά με ζαμπόν και τυρί στο φούρνο σε 3 βήματα

Φτιάξτε το πιο νόστιμο και λαχταριστό γεύμα χωρίς να κουραστείτε καθόλου.
Μια πανεύκολη συνταγή, με αγνά υλικά, που γίνεται μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και την αγαπούν μικροί και μεγάλοι. Μπορείτε να τη φτιάξετε ανά πάσα στιγμή, για ένα γρήγορο και χορταστικό γεύμα, το οποίο συντηρείται και στο ψυγείο για 2 με 3 μέρες μετά.Υλικά1 πακέτο ταλιατέλες300γρ. ζαμπόν βραστό, ψιλοκομμένο200γρ. κασέρι τριμμένο200γρ. κεφαλογραβιέρα, τριμμένη300γρ. τυρί κρέμα1 φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο γάλααλάτιπιπέριΕκτέλεση1. Βράζετε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 6 λεπτά, μέχρι να γίνουν αλ ντέντε. Στραγγίζετε καλά και τις ρίχνετε σε λαδωμένο, μακρόστενο πυρίμαχο σκεύος. Πασπαλίζετε με το ζαμπόν και τα τριμμένα τυριά.3. Αραιώνετε το τυρί κρέμα με το φρέσκο γάλα, αλατοπιπερώνετε και περιχύνετε με το μείγμα τις ταλιατέλες.4. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
Related Articles on Queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: